Game of Thrones İzle

Uçan ejderhalar, yürüyen ölüler ve oturmayı bekeyen bir taht. İşte Taht Oyunları dizisini en iyi anlatan 3 kelime. Uzun yıllardır en çok merak edilen dizi finaline artık haftalar kaldı. Bu sezon son sezonu olan Game of Throne 8. Sezon ile artık veda ediyor.

Game of Thrones Nedir?

Game of Thrones ülkemizde Taht oyunları adı altında gösterilen bir dizidir. Türü aksiyon ve drama dır. Ayrıca alternatif yani var olmayan ve hiç bir dayanağı olmayan bir tarih anlatmaktadır. Game of Thrones aslında aynı adı taşıyan romandan bir uyarlamadır. Roman ile bir çok farklı noktaları vardır.

Taht Oyunları Kitabı

Bu kitap genel olarak dizi ile paralellik göstersede, dizide olmayan ya da gösterilmeyen bir çok karakter ve bir çok olay barındırı. Peki "Game of Thrones kitabını okumalımıyım?" diye kendinize sorarsanız eğer kesinlikle okumanız gerekir. Diziyi izledikten sonra ya da izlemeden önce okumanız bir şeyi değitirmez. Ama olaylar ve o olayların nedenlerine daha fazla hakim olmak isterseniz okumanızı tavsiye ederiz.

Game of Throne Nasıl İzlenir?


Ülkemizde Digiturk ve Bein ortaklığı ile izleyicilere ulan yapım, dünyada bir çok stream kanalında yayınlanmaktadır. Lütfen bu kanallardan biri üzerinden lisanslı bir şekilde bu diziyi izleyerek yapımcılara destek olabilirsiniz.


Game Reviews

Hiç yorum yok

Tema resimleri ULTRA_GENERIC tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.