En İyi Netflix Animasyon Dizileri


Her geçen gün içeriğini çok hızlı bir şekilde arttıran, en iyi video izleme platfromlarından biri olan Netflix, her yaşa uygun özel içerikler üretmeye devam ediyor. Game of Thrones İzle, Bojack Horseman gibi önemli dizileri bünyesinde barındırmaya hazırlanıyor. Bizde sizler için Netflix üzerinde bulunan Animasyon dizilerini sizler için toparladık ve listelendirdik. İyi seyirler.


1. BoJack Horseman (2014)

90’lı yıllarda da oynadığı Horsin’ "Around" adlı yapım ile birlikte ün kazanmış, fakat bu arkadaşın şöhreti uzun ve kalıcı olamamış olan BoJack Horseman , bunun sonucunda depresyona girmiştir. Diane Nguyen ile birlikte yazacakları otobiyografisi ile tekrardan üne kabuşmayı planlayan BoJack, geçmişi ile yüzleşmek zorundadır.
Netflix’in en sevilen animasyon dizileri arasında yer alan BoJack Horseman, 6. sezonuyla bizlere hoş vakit geçirmeye geliyor.


2. F is for Family (2015)

Komedyen Bill Burr’ün yazıp seslendirdiği animasyon dizisi F Is for Family, popüler Netflix  dizileri arasında yer almakta.

1970 yıllarında  çekirdek bir Amerikan ailesini konu alan Netflix yapımı animasyon dizisi; ailesini doyurabilmek için çalışan cefakar evin babası Frank , çocukları ve eşi için saçlarını süpürge eden Anne Sue  ve  üç çocuktan oluşan Murphy ailesinin etrafından gelişmekte.


3. Castlevania (2017)


Drakula  Vlad Tepes , Wallachia halkına karşı eşini yakıp öldürdükleri için savaş ilan eder. Cehennemden gelen korkunç, şeytani yaratıklar ordusunu serbest bırakır ve destansı bir savaşı başladır.

En iyi Netflix animasyonları arasında gösterilen ve bir çok izleyiciden tam not alan dizi, kendini geliştirerek izletmeye devam etmektedir.


4. Big Mouth (2017)



Nick Birch, Andrew Glouberman’ın ve arkadaşlarının aralarında olduğu grup, ergenlik, cinsellik ve hayat sorunları ile 7. sınıfta başa çıkmak zorunda kalırlar. Bu yolda abazalıkları ile baş başa kalmışlardır.

Netflix animasyon komedi dizisi Big Mouth, sizlere eğlenceli bir vakit geçirmenizde yardımcı oluyor. İzlerken kendinizden birşeyler bulabileceğinize eminiz.

5. Disenchantment (2018)
The Simpsons ve Futurama'nın yaratıcısı Matt Groening'in yarattığı dizi, Orta Çağ ortamında Simpsons izliyormuşuz izlenimi yaratıyor. Asi ve alkolik prenses Bean, kendisine hediye edilen kişisel iblisi Luci ve ülkesini terk edip dış dünyayla yüzleşmeye hazır elf Elfo ile birlikte, meceradan macereya atılıp bizleri güldürüyorlar.





Game Reviews

Hiç yorum yok

Tema resimleri ULTRA_GENERIC tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.